Буџет и други финансиски документи PDF Печати
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР ЗА 2016 ГОДИНА

Биланс на приходи на ставка 2016
Биланс на расходи на ставка 2016
Посебен дел 2016
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер