Формулари за електронско пополнување PDF Печати

УРБАНИЗАМ

Формулар Превземи word    Превземи pdf
Барање за утврдување на правен статус на бесправно изграден објект    download download

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

Формулар  Превземи word Превземи pdf
Пријава за комунална такса за фирмарина                       download download
                                                                              

ДРУГИ ФОРМУЛАРИ


Формулар

   Превземи word   

   Превземи pdf   

Формулар за поднесување предлог проекти Илинска и Плакенска

download download

Повик за мали грантови Илинска - Плакенска планина

download download
Пријава за учество на работилница download download


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер