ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, ЗЖС И КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ PDF Печати

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ

Раководител: Соња Наумовска, ВСС, Архитектонски факулттет

Телефон/факс: (+389) (0)47 552 661

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Листа на услуги:

- извод од урбанистички план;

- одобрение за градење;

- одобрение за употреба;

- промена  на градител;

- уверение за во или вон градежен опфат;

- издавање на Б интегрирана еколошка дозвола

- издавање на Б интегрирана еколошка дозвола за усогласување со оперативен план со образец за оперативен план;

- издавање на лиценца за вршење на општински линиски превоз;

- издавање на лиценца за вршење на авто-такси превоз на патници ;

- издавање на дозвола за вршење на посебен линиски превоз;


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер