Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
За нас и нашиот проект на порталот Inovativnost PDF Печати

Discovering hidden attractions

Ги откриваме скриените атракции

на Демир Хисар и Клос со поддршка на ЕУ


logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС 
Во медиумите за нашиот проект PDF Печати

Проект „Откривање на скриените атракции":

Да ги поврземе луѓето од две земји

и на патување низ недопрена природа

Проект „Откривање на скриените атракции“: Да ги поврземе луѓето од две земји и на патување низ недопрена природа


logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

 
Одиме на викенд во Зашле PDF Печати
Disovering Hidden Attractions

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

Затворањето на угостителските објекти и хотелите, заради намалување на опасноста од пандемијата, не мора да значи дека нема можност за друг вид релаксација, особено за време на викендите. Нема поубава рекреација од прошетка во природа.

На менито за викендот кој доаѓа ви го предлагаме демирхисарското село Зашле.

Повеќе...
 
Состанок со партнерите од Албанија во Тирана PDF Печати

Discovering hidden attractions is in Tirana, Albania (16.03.2021)

Работиме заедно на последните детали околу конечното дефинирање во нашиот проект кој ги открива скриените атракции во Демирхисарско и во Клос.
Повеќе...
 
Discovering hidden attractions is in Babino PDF Печати
Discovering hidden attractions is in Babino, Sopotnica, Macedonia
May be an image of 1 person, outdoors and text that says 'библиотека "ал-би", бабино одбележуване на светскиот ден на книгата и авторското право петок, 23.04.2021, платформа за видео конференции 13:00 часот zoom записите на учителот влатко стоковски'
„ЧИТАЈ...за никогаш да не се чувствуваш осамен!“
Библиотека "АЛ-БИ" од с.Бабино, во соработка со ОУ "Гоце Делчев", Демир Хисар се вклучуваат во одбележувањето на 23-ти април, Светскиот ден на книгата и авторските права.
Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 6 од 264

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер