Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
16 Измена и дополнување на план за јавни набавки за 2020 - верзија 4 Четврток, 23 Јули 2020
17 Број на оглас: 10631/2020 Четврток, 23 Јули 2020
18 INVITATION TO TENDER Петок, 17 Јули 2020
19 Измена и дополнување на план за јавни набавки за 2020 - верзија 3 Петок, 19 Јуни 2020
20 Број на оглас: 08580/2020 Понеделник, 15 Јуни 2020
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 4 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер