Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
46 Број на оглас: 07362/2019 Четврток, 05 Септември 2019
47 Број на оглас: 07358/2019 Четврток, 05 Септември 2019
48 Набавка на 1 (едно) теренско возило 4х4 со опрема за гасење на шумски пожари Четврток, 29 Август 2019
49 Број на оглас: 06870/2019 Понеделник, 26 Август 2019
50 Број на оглас: 06874/2019 Понеделник, 26 Август 2019
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 10 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер