Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
6 Број на оглас: 03122/2021 Среда, 07 Април 2021
7 Досие на годишен план за период 2021 Петок, 12 Март 2021
8 Број на оглас: 14275/2020 Четврток, 01 Октомври 2020
9 Број на оглас: 12196/2020 Среда, 26 Август 2020
10 Број на оглас: 12182/2020 Вторник, 25 Август 2020
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 2 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер