Број на оглас: 05-823/2/2016 PDF Печати

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ

Број на оглас: 05-823/2/2016

Предмет на договорот за јавна набавка: Огревно дрво за грејна сезона 2016/2017

Линк до оглас БЈН: Тука
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер