Број на оглас: 05-787/3/2016 PDF Печати

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ

Број на оглас: 05-787/3/2016

Предмет на договорот за јавна набавка: Градежно-занатски работи на потпорен ѕид во с.Жван и канализација во с.Смилево

Линк до оглас БЈН: Тука

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер