Број на оглас: 05-316/3/2017 PDF Печати

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ

Број на оглас: 05-316/3/2017

Предмет на договорот за јавна набавка: Уредување на одводен канал кај Градски стадион во Демир Хисар

Линк до оглас БЈН: Тука

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер