Број на оглас: 05-505/3/2017 PDF Печати

 

Предмет на договорот за јавна набавка: Јавен тоалет за градски пазар во Демир Хисар

Линк до оглас БЈН: Тука

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер