Број на оглас: 05-563/3/2017 PDF Печати

 

Предмет на договорот за јавна набавка: Превоз на ученици во општина Демир Хисар во учебната 2017/2018 година

Линк до оглас БЈН: Тука

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер