УРЕДНИК И АДМИНИСТРАТОРИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА
Автор на текстовите и фотографиите, уредник и администратор на сајтот: БЛАГОЈА ШУНДОВСКИ. Администратор: ЗЛАТЕ БОШЕВСКИ

Адреса:
Битолска, бб
Република Македонија
7240

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 047 552 661
Број на мобилен телефон: 076 359 830 - Благоја Шундовски
https://www.facebook.com/blshunda

 


Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер