УРЕДНИК И АДМИНИСТРАТОР Печати

Автор на текстовите и фотографиите и администратор:

Даниел Станојоски 

Контакт:

Телефон: 077 906 663

E - mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Администратор:

Злате Бoшевски

Телефони: 047 552 661 и 070 703 535

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите