Известување PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Петок, 19 Јануари 2018 16:29
Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски, ги поканува сите најуспешни кои го фатија Чесниот крст во водите во 17те населени места, на територијата на општината, во својот кабинет, на пригоден коктел, на 22.01.2018 година, понеделник, во 11:00 часот.
Последно освежено на Петок, 19 Јануари 2018 16:44
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер