ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 12 Јули 2018 07:41
ИЗВЕСТУВАЊЕ
evn - 1
.
ЕВН Македонија известува дека поради планирани 
зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 13.07.2018г. (петок), во период 
од 10.00 - 12.00 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од следните населени места: Ново Село, Ракитница, Растојца, 
Кочишта и Сопотница. 
Последно освежено на Четврток, 12 Јули 2018 08:48
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер