ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈКП КОМУНАЛЕЦ - ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Понеделник, 05 Ноември 2018 09:51

5.11.2018 

kontejneri-komunalec


Се известуваат граѓаните на Општина Демир Хисар дека ЈКП „Комуналец“ Демир Хисар обезбеди за корисниците на комунални услуги пластични канти за комунален отпад од 120л по цена од 1 000 ден кои корисниците можат да ги плаќаат на 4 рати на тековните сметки за комунални услуги и пластични контејнери 1.1 м 3 за комунален отпад по цена 10 000 денари.


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер