ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА Печати
Напишано од Urednik   
Понеделник, 19 Ноември 2018 14:05

19.11.2018 

evn - 1

Од ЕВН Македонија известуваат дека без напојување со електрична енергија се населените места Смилево, Обедник, Утово, Загориче , Стругово, Ново, Село, Ракитница, Растојца и Кочишта.

Последно освежено на Понеделник, 19 Ноември 2018 14:11