ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЦЕНТАРОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ, БИТОЛА Печати
Напишано од Urednik   
Четврток, 25 Јули 2019 11:09

25.07.2019

ПРЕДМЕТ: ИНФОРМАЦИЈА

ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ВТОРА ФАЗА ОД ПРЕВЕНТИВНАТА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

centar-za-javno-zdravje-bitola
Последно освежено на Четврток, 25 Јули 2019 11:15