ИЗВЕСТУВАЊЕ Печати
Напишано од Urednik   
Среда, 18 Март 2020 11:34

18.03.2020

izvestuvanje-za-skrateno-rabotno-vreme-za-na-veb

.

.

ПОРАДИ СИТУАЦИЈАТА СО КОРОНА ВИРУСОТ (COVID - 19) ВО ДРЖАВАТА, СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТРАНКИТЕ СОГЛАСНО ПРЕПОРАКИТЕ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО, А ВО НАСОКА НА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ШИРЕЊЕ НА БОЛЕСТА, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР ЌЕ РАБОТИ СО СЛЕДНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ:

.

ОД 08:00 ДО 14:00 ЧАСОТ

СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН

РАБОТАТА СО СТРАНКИ ДА БИДЕ СВЕДЕНА НА МИНИМАЛНО НИВО И ДА СЕ РЕШАВААТ САМО ИТНИТЕ И НЕОДЛОЖНИ РАБОТИ!


Последно освежено на Четврток, 19 Март 2020 11:32