ИЗВЕСТУВАЊЕ - ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, ЗЖС И КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ Печати
Напишано од Urednik   
Четврток, 19 Март 2020 11:13

19.03.2020

.

izvestuvanje-oddelenie-za-urbanizam

.

Во врска со прогласената пандемија од Корона вирус КОВИД - 19 и препораките на Министерството за здравство, Владата на РСМ и Светската здравствена организација, а во насока на превенција од ширење на болеста, Општина Демир Хисар ја известува пошироката јавност, дека онаму, каде што се започнати градежни активности, истите ќе бидат завршени, додека започнувањето со нови градежни активности ќе биде одложено.


Последно освежено на Четврток, 19 Март 2020 11:21