Соопштенија
Јавен повик за доставувањ на иницијативи за изработка на Урбанистички планови PDF Печати
Javen_povik_za_2016god._001_web
 
Одлука за спроведување на страдегиска оценка за плански документ PDF Печати

ОДЛУКА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА СТРАДЕГИСКА ОЦЕНКА ЗА ПЛАНСКИ ДОКУМЕНТ

“РЕГИОНАЛЕН ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ЗА ПЕЛАГОНИСКИ ПЛАНСКИ РЕГИОН”

pdf_001

Основни податоци за планскиот документ може да се превземат >>>ОВДЕ<<<

 
Б-интегрирана еколоша дозвола за “ЖЕЛЕЗНИК“ АД, Демир Хисар PDF Печати

11947962_10154212930722942_317618818833203762_o

ЕДИНИЦА НА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

ДЕМИР ХИСАР

ОБЈАВУВА

 

ИЗДАВАЊЕ НА Б – ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА

  

Градоначалникот на Општина Демир Хисар донесе решение

 за издавање на

Б – интегрирана еколошка дозвола

за

“ЖЕЛЕЗНИК“, АД Демир Хисар


Дозволата е достапна за јавност за време на работните денови во периодот од 08-16 часот во просториите на општина Демир Хисар, на улица Битолска б.б. Демир Хисар. Жалби по однос на решението, можат да се поднесат во рок од 15 дена од денот на објавувањето до Второстепената комисија на улица „Гоце Делчев“ б.б. 1000 Скопје. Сите потребни информации можат да се добијат на телефон 047-552-661 или на веб страната на општината www.demirhisar.gov.mk.

Б-интегрираната еколошка дозвола за „Железник“ АД Демир Хисар може да ја превземете >>>ОВДЕ<<<.

УП1 бр. 11-84

 Општина Демир Хисар

Градоначалник

Љупчо Блажевски

 
ДЕМИРХИСАРСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016 PDF Печати

ДЕМИРХИСАРСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016 

ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН 2016

П Р О Г Р А М А

PLAKAT

 
Јавна расправа за изградба локален пат раскрсница (локален пат Обедник - Смилево) - Манастир “Св. Петар“ с. Смилево PDF Печати

Odluka_javna_rasprava_pat_SvPetar_Smilevo

.

Soopstenie_javna_rasprava_pat_SvPetar_Smilevo

.

Линк за превземање на Основен проект:

Основен проект за изградба на локален пат до манастир „Св. Петар“, с.Смилево, Демир Хисар
 
<< Почеток < Пред 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Следно > Крај >>

Страница 21 од 29

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер