Соопштенија
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

03.04.2019

.

mzsv - soopstenie

Повеќе...
 
Апел да не се палат огнови на отворено, зголемен бројот на пожари PDF Печати

apel small

>>>Зголеми<<<

 
Јавен повик за јавна расправа PDF Печати

Интегрираниот план

за Локален развој на Општина Демир Хисар

за период 2019 – 2022 година

.

iplr naslovnajpg_page1

Општина Демир Хисар со поддршка на Министерството за Локална самоуправа, ЕУ и УНДП изработи Интегриран план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019-2022 година. Планот е нацрт верзија.

Сите зентересирани правни и физички лица, Здруженија на граѓани своите забелешки и предлози по однос на овој документ да ги достават во Одделението за ЛЕР и јавни дејности на Општина Демир Хисар најкасно до 10.03.2019 година.

Во прилог во PDF формат е нацрт верзија на Интегрираниот план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019 – 2022 година.

 
Урбанистичка Ревизија за општина Демир Хисар PDF Печати

На 23 седница на Советот на општина Демир Хисар одржана на 14 февруари беше изгласан документот „Урбанистичка ревизија за општина Демир Хисар“ 

urbanisticka revizija demir hisar small

Повеќе...
 
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови PDF Печати

javen povik small web

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 9 од 26

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер