Соопштенија
СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

22.01.2019 

Распоред за во четврток и петок, средба со граѓани на градоначалникот и општинската администрација.

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

18.01.2019

Се покануваат сите заинтересирани жители во населените места во Општина Демир Хисар, да

присуствуваат на средба со граѓани на градоначалникот и општинската администрација, кои ќе се

одржуваат од наредната недела.

.

Понеделник (21.01.2019)

.

Вардино - 18:00 ч. (во просториите на месната заедница);
Суводол и Кутретино - 19:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Стругово - 20:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште).

.

Среда (23.01.2019)

.

Света - 18:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Единаковци - 19:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Бараково - 20:00 ч. (во просториите на месната заедница).


 
Одлука интерен оглас 02/2018 PDF Печати

odluka interen oglas 02 2018 small

 
ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

12.12.2018 

.

Врз основа на членот 8 од Законот за финансиска поддршка на единиците на локалната самоуправа и единки корисници основани од единиците на локалната самоуправа за финансирање на доспеани, а неплатени обврски (”Службен весник на РМ” бр.209/18), Градоначалникот на Општина Демир Хисар објавува

.

ЈАВЕН ПОВИК

до доверителите на Општина Демир Хисар и доверителите на единките корисници основани од Општина Демир Хисар, од областа на образованието, култура, детската и социјалната заштита за пријавување на доспеани, а неплатени побарувања заклучно со 30.09.2018 година

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИСИЛНА НАПЛАТА

30.11.2018

.

Општина Демир Хисар ги известува сите физички и правни лица кои се даночни обврзници по основ на данок на имот и комунална такса (фирмарина), дека во согласност со одредбите за присилна наплата од Законот за даноците на имот, започнува постапка за присилна наплата на неплатените обврски по тие основи заклучно со 2017 година.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 10 од 26

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер