Соопштенија
ПОВИК PDF Печати
Grb_na_opstinata-smal

Одделението за финансиски прашања ги повикува сите даночни обврзници, веднаш да ги подмират своите задоцнети  даночни обврски. Во спротивно ќе се пристапи кон присилна наплата во согласност со закон.

Информации на телефонскиот број  (+389) (0)47 552 661

Работно време: 08:00 – 16:00 часот 
<< Почеток < Пред 11 12 Следно > Крај >>

Страница 12 од 12

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер