Б-интегрирана еколоша дозвола за “ЖЕЛЕЗНИК“ АД, Демир Хисар PDF Печати

11947962_10154212930722942_317618818833203762_o

ЕДИНИЦА НА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

ДЕМИР ХИСАР

ОБЈАВУВА

 

ИЗДАВАЊЕ НА Б – ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА

  

Градоначалникот на Општина Демир Хисар донесе решение

 за издавање на

Б – интегрирана еколошка дозвола

за

“ЖЕЛЕЗНИК“, АД Демир Хисар


Дозволата е достапна за јавност за време на работните денови во периодот од 08-16 часот во просториите на општина Демир Хисар, на улица Битолска б.б. Демир Хисар. Жалби по однос на решението, можат да се поднесат во рок од 15 дена од денот на објавувањето до Второстепената комисија на улица „Гоце Делчев“ б.б. 1000 Скопје. Сите потребни информации можат да се добијат на телефон 047-552-661 или на веб страната на општината www.demirhisar.gov.mk.

Б-интегрираната еколошка дозвола за „Железник“ АД Демир Хисар може да ја превземете >>>ОВДЕ<<<.

УП1 бр. 11-84

 Општина Демир Хисар

Градоначалник

Љупчо Блажевски

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер