Одлука за спроведување на страдегиска оценка за плански документ PDF Печати

ОДЛУКА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА СТРАДЕГИСКА ОЦЕНКА ЗА ПЛАНСКИ ДОКУМЕНТ

“РЕГИОНАЛЕН ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД ЗА ПЕЛАГОНИСКИ ПЛАНСКИ РЕГИОН”

pdf_001

Основни податоци за планскиот документ може да се превземат >>>ОВДЕ<<<

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер