ПРИЕМЕН ДЕН НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ PDF Печати

11947962_10154212930722942_317618818833203762_o 

ПРИЕМЕН ДЕН НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ЧЕТВРТОК од 10:00 – 14:00 часот


Сите граѓани кои сакаат да остварат средба со

градоначалникот на Општина Демир Хисар,

Марјанче Стојановски

се известуваат дека средбите ќе се одржуваат

во просторииите на општинската зграда

секој четврток од 10:00 – 14:00 часот.


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер