Распоред по повод големиот Христијански празник „Богојавление“ - Водици 2018 година PDF Печати

.

Распоред, 

19.01.2018 година, петок.

.

Отец Тони Смутковски

 • Смилево  9:00 – 9:30 часот
 • Загориче – Утово 10:00 – 10:30 часот
 • Стругово 11:00 часот
 • Демир Хисар 11:30 – 12:00 часот              

.

Отец Стојан  

 • Слоештица  8:30 – 9:00 часот
 • Жван 10:00 часот
 • Доленци 10:30 – 11:00 часот
 • Сопотница 12:00 часот         

.

Отец  Димитар 

 

 • Прибилци 9:00 часот
 • Журче  9:30 часот
 • Белче  10:00 часот
 • Граиште  10:30 часот
 • Вардино  11:00 часот
 • Суводол – Кутретино 11:30 часот
 • Слепче  12:00 часот

.

Отец Симон

 • Света 11:30 часот
 • Единаковци 10:45 часот 


дфд

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер