Вести
Промотивни материјали Проект „Откривање на скриените Атракции“ PDF Печати
Вести

Во рамките на нашиот заеднички проект од програмата за прекугранична соработка

„Откривање на скриените Атракции“

изработивме 6 публикации кои се јавни и објавени на веб страните на партнерите во проектот

Within our joint project from the cross-border cooperation program
"Discovering Hidden Attractions"
we have prepared 6 publications that are public and published on the websites of the project partners

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 4-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

23.12.2021

Повеќе...
 
Предлог Буџет на Општина Демир Хисар за 2022 година PDF Печати
Вести

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЗА 2022 ГОДИНА

ПРЕДЛОГ-БУЏЕТ ЗА 2022 ГОДИНА-ОБРАЗЛОЖЕНИЕ
Фискална табела
Биланс на приходи
Биланс на расходи
Капитални расходи
Тековни оперативни расходи
Функционални расходи
Функционални расходи на потпрограма
Посебен дел

 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 3-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

17.12.2021

Повеќе...
 
ПО ПОВОД 5. ДЕКЕМВРИ, ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ВОЛОНТЕРСТВОТО PDF Печати
Вести

03.12.2021

.

odbelezan-5-dekemvri-svetski-den-na-volonterstvoto-1

.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 7 од 273

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер