ОБУКА PDF Печати
Вести
ЗАПОЧНА ДВОДНЕВНАТА ОБУКА

Денеска во Демир Хисар започна дводневната обука за успешно  бизнис планирање. Обуката ја спроведува БЦС Битола (Business Start up Centre) во соработка со општината Демир Хисар и е наменета пред се, за постоечки и потенцијални претприемачи кои сакаат да ги подобрат и прошират своите бизниси или да основаат нови.

Учеството на обуката е бесплатно и е овозможено од УСАИД Македонија преку проектот „Бизнис без граници“. Обуката ја следат 15 – тина млади и потенцијални демирхисарски претприемачи.

Инаку за прв пат, БСЦ овој проект за тренинг на бизнисмените го носи во општината Демир Хисар кој што има за цел да придонесе за развој на однесувањата, знаењата и вештините кај лицата кои сакаат да отпочнат или да го доразвијат својот бизнис.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер