ДОНАЦИЈА PDF Печати
Вести
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДОНИРАШЕ СПОРТСКА ОПРЕМА

Donacija-FK_VardinoЗавршната свеченост од манифестацијата „Денови на Смилевскиот конгрес 2011“ што годинава првпат се одржа под покровителство на градоначалникот на општината, се одржа во просториите на градското фудбалско игралиште во Демир Хисар.

На пригодна свеченост, градоначалникот Ангелевски, на членовите на ФК „Вардино“ им подари 18 чивта фудбалски копачки, донација вредна над 25 000 денари. Честитајќи им го повеќегодишниот успешен натпревар во III - та Македонска фудбалска лига - југозапад, градоначалникот Ангелевски им посака уште поголеми успеси со новата спортска опрема во претстојните натпревари од пролетниот дел на фудбалското првенство.

ФК „Вардино“ од Вардино, Демир Хисар повеќе години успешно се натпреварува во III - та фудбалска лига, а неколку години беше на високите позиции на табелата.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер