ВЕЛИГДЕН PDF Печати
Вести
veogdenska_cestitka

Почитувани сограѓани, 

Воскресението да го задвижи најдоброто во секого од нас, да нè поттикне на простување, меѓусебно разбирање, почитување, солидарност, толеранција, радост и оптимизам.

Со љубов и мир исполнете ги своите домови и поминете го овој празник во опкружба на најмилите.

Во свое лично име, во името на локалната самоуправа и членовите на Советот, Ви го честитаме Велигден.

Љупчо Блажевски, градоначалник на Општина Демир Хисар и

Ѓоко Василевски, претседател на Совет на Општина Демир Хисар.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер