50 ГОДИНИ ОД ВОЗОБНОВУВАЊЕТО НА АФТОКЕФАЛНОСТА НА МПЦ - ОА - 13 PDF Печати
Вести
Sintezis

25.04.2017

„СИНТЕЗИС“ НА МАНАСТИР ВО СЛЕПЧЕ

Познатата македонска и балканска етно група „Синтезис“ ќе настапи во ументичкиот дел од канонизацијата во Свети Јован Претеча, Слепче. Групата ќе настапи во живо пред публиката во дворот на манастирот и ќе се претстави со неколку пригодни нумери од својот репертоар.

Групата „Синтезис“, исто така, како голем пријател на манастирот Свети Јован Претеча“ и манастирската обител, на овој голем настан ќе настапи бесплатно.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер