КОМУНАЛНО УРЕДУВАЊЕ PDF Печати
Вести
Kanal-1

13.06.2017

ЗА ДЕСЕТИНА ДЕНА, ОДВОДНИОТ КАНАЛ ЌЕ БИДЕ ГОТОВ

Градежна оператива од неколкумина искусни неимари ги изѕидуваа последните 20ина метри од одводниот канал кај градскиот стадион. Убавото и сончево време помогна работите да се забрзаат и да се постигнат договорените рокови.

По завршувањето наканалот до старото мосте, ќе се пристапи кон изградба на уште едно камено мосте што треба да води до соблекувалните и службените простории.

Од увидот што денеска го изврши градоначалникот Љупчо Блажевски, најсилно и најдлабоко остави позитивниот впечаток квалитетот на изведбата и големите вештини што преку работата ги демонстрираат овие искусни ѕидари.

Одводниот канал се гради со општински пари.

Kanal-2

Kanal-3
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер