ПРОТОКОЛ PDF Печати
Вести
marjance stojanovski gradonacalnik

20.10.2017

МАРЈАНЧЕ СТОЈАНОВСКИ ЈА ПРЕЗЕДЕ ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ФУНКЦИЈА

Досегашниот градоначалник Љупчо Блажевски и новоизбраниот градоначалник на Општина Демир Хисар Марјанче Стојановски, денеска имаа куса средба во градоначалничкиот кабинет.

По формалното преземање на функцијата, двајцата останаа во едночасовен разговор на којшто разменија мислења од делокругот на надлежности на локалната самоуправа.

Градоначалникот Стојановски оствари едночасовна средба со вработените во локалната администрација, а во тек е средба со новоизбраните членови на советот , а потоа и со поранешните градоначалници на општината

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер