Акција за чистење на локалните патишта PDF Печати
Вести

Општина Демир Хисар продолжува со акцијата на чистење на локалните патишта

и речните корита, која се реализира со машина "Ровокопач - натоварувач" - донација од

Јапонската амбасада наменета за општините од Пелагонискиот плански регион, 

за подобра прегледност и зголемување на безбедност во сообраќајот.

Деновиве се работи во Горен Демир Хисар, во селата Слоештица, Вирово и Мренога. 

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер