ПОСЕТА НА ГРАДСКИТЕ ДЕЖУРНИ СЛУЖБИ PDF Печати
Вести

Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски, после пола час од доаѓањето

на новата година, заедно со командирот на Полициската станица во Демир Хисар и командирот

на одделение на ТППЕ Демир Хисар, направи обиколка, ги посети дежурните работници во

Противпожарната единица, Полициската станица, Итната медицинска служба во Здравствениот дом

и дежурниот работник од Агенцијата за обезбедување во зградата на општината. Им ја честита

новата година и им врачи пригодни поклони, посакувајќи им многу здравје, среќа и успеси. 

.

1. Полициска станица Демир Хисар  


policija1


2. ТППЕ Демир Хисар

.

pozarna tppe

.

3. Итната медицинска служба во Здравствениот дом

 

ambulanta 1

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер