Честитка од градоначалникот по повод Божиќните празници PDF Печати
Вести

По повод големиот христијански празник Раѓањето Христово, Божиќ, градоначалникот на

Општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски, Ви упатува искрени желби за добро

здравје, лична, семејна и општествена благосостојба, радост, љубов, спокој и

среќен живот на сите граѓани на Општина Демир Хисар.

Христос се роди, за многу години!  

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер