Пригоден коктел во кабинетот на Градоначалникот PDF Печати
Вести

Градоначалникот на Општина Демир Хисар, Марјанче Стојановски, во својот кабинет приреди пригоден коктели прием на најуспешните на Богојавленската свеченост - фрлање на Светиот крст и симболично осветување на водите на територијата на Општина Демир Хисар. Ги споделија нивните искуства и почетоци. Оној што ќе го фати Светиот крст се верува дека ќе го следи благослов и среќа во текот на целата година. 

Градоначалникот им упати честитки со добро здравје, среќа, љубов, радост и многу успеси. 

vodici 2018

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер