ЈАВЕН ПОВИК - НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО, 2021 ГОДИНА PDF Печати
Вести

ЈАВЕН ПОВИК - НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО, 2021 ГОДИНА

01.06.2021
.
javen povik zivotno delo za 2021
.

Врз основа на член 43 точка 39 од Статутот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар“ бр. 03/2) и одредбите од Одлуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар, бр. 07 – 942/9 од 26.12.2013 и измените на Одлуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар бр. 17-875/4 од 12.9.2018, Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување признанија и награди, објавува:
.
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРЕДЛОЗИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР
.
.

- Јавен повик за доставување предлози за доделување на наградата за „ЖИВОТНО ДЕЛО“ на Општина Демир Хисар за 2021 година (PDF - верзија)

.

- Пропишан образец - Предлог за доделување на наградата „ЖИВОТНО ДЕЛО“ за 2021 година (WORD - верзија)

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер