ДНЕВЕН РЕД ЗА 11. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

23.6.2022

.

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 11-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

СЕДНИЦАТА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 27.6.2022 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК), СО ПОЧЕТОК ВО 8.30 ЧАСОТ ВО САЛАТА ЗА СОСТАНОЦИ

ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ИЛИНДЕН, ДЕМИР ХИСАР

.

- Усвојување на записнк од 10. седница на Совет на Општина Демир Хисар

.

ДНЕВЕН РЕД

(преземи тука)

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер