Божиќна честитка PDF Печати
Вести

_

Од Божик да Ви тргне на подобро, за секого да имате доволно волја и сила.Љубовта да Ви биде најубавиот сон!

Среќен Божик!

ХРИСТОС СЕ РОДИ!

ВИСТИНА СЕ РОДИ!

Со почит,

Тони Ангелевски, градоначалник

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер