Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

EVN планирани прекини за 29.03.2024

Почитувани,     Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 29.03.2024г.– Петок во период од 08.30 ч. до 15.00 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат кориснниците од:  с.Граиште, с.Бараково, с.Единаковци, Млин Единаковци, с.Света, с.Вардино.Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија. Со почит,ПО-РЦУК Демир Хисар

Skip to content