Записник од седница на совет PDF Печати

З А П И С Н И Ц И  од одржани  седници на Совет на Општина Демир Хисар

.

ЗАПИСНИК ОД СЕДНИЦИ НА СОВЕТ

МАНДАТ 2021-2025 ГОДИНА

.

Записник од седница број

одржана на

Записник од итна седница 17.01.2023
Записник од седница број 18 26.12.2022
Записник од седница број 17 21.12.2022
Записник од итна седница 21.11.2022
Записник од седница број 16
15.11.2022
Записник од седница број 15
14.10.2022
Записник од седница број 14 27.09.2022
Записник од седница број 13 07.09.2022
Записник од седница број 12 27.07.2022
Записник од седница број 11 27.06.2022
Записник од седница број 10 26.05.2022
Записник од итна седница 21.04.2022
Записник од седница број 09 13.04.2022
Записник од седница број 08 28.03.2022
Записник од итна седница 21.03.2022
Записник од седница број 07 14.03.2022
Записник од итна седница 07.03.2022
Записник од седница број 06 24.02.2022
Записник од седница број 05 28.01.2022
Записник од седница број 04 29.12.2021
Записник од седница број 03 22.12.2021
Записник од седница број 02 25.11.2021
Записник од седница број 01 15.11.2021

.

.

2021 ГОДИНА

.

Записник од седница број        одржана на
Записник од седница бр. 47 29.01.2021
Записник од седница бр. 48 26.02.2021
Записник од седница бр. 49 12.03.2021
Записник од седница бр. 50 22.04.2021
Записник од седница бр. 51 20.05.2021
Записник од итна седница 08.06.2021
Записник од седница бр. 52 28.06.2021
Записник од итна седница 13.07.2021
Записник од седница бр. 53 29.07.2021
Записник од итна седница 05.08.2021
Записник од седница бр. 54 26.08.2021
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер