Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација

Соопштенија
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места

на општинската администрација во Општина Демир Хисар

- Согласност - Министерство за информатичко општество и администрација;

- Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во Општина Демир Хисар.