СООПШТЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВЕН УВИД

Соопштенија
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ Вон опфат на Урбанистички план за Е1.8 – Инфраструктури за пренос на електрична енергија - Среднонапонски електричен приклучен вод поставен на
дел од К.П. бр.5108, дел од К.П. бр.4009, дел од К.П. бр.4022, КО Сопотница и дел од К.П. бр.2067, КО Прибилци – Општина , Демир Хисар

- Урбанистички проект

Soopstenie za javen uvid small