Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА PDF Печати

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека

на ден 11.05.2022 г. во период од 09.45 до 12.30ч. 

без напојување со електрична енергија

ќе останат следните населени места на подрачјето на општина Демир Хисар:

ТС:  Прибилци, Журче, манастир Журче, Сладуево, Белче, Фарма Белче, Маит,

Граиште, Бараково, Единаковци, Света, Вардино, пумпи Граиште,

СУИТ Елит, хотел Младост, Слепче, фарма Слепче, Ксенос, ман. Лесково, Св. Јован, Добромирово.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.


Со почит,


 
ОТВОРЕН ДЕН ЗА ГРАЃАНИТЕ - СЕКОЈ ПЕТОК PDF Печати

6.5.2022

.

otvoren-den-za-gragjanite

Повеќе...
 
НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „ДЕМИР ХИСАР, 2022“ PDF Печати

26.4.2022

ВЕЛИГДЕНСКА ФОЛКЛОРНА СРЕДБА

.

veligdenski-festival-centralna-manifestacija

Повеќе...
 
ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ PDF Печати

4.5.2022

.

patron-praznik-oou-goce-delcev

Повеќе...
 
ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

20.4.2022

.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 274

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер