Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
СООПШТЕНИЕ - ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, ЗЖС И КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ PDF Печати

28.04.2021

.

Согласно член 62 став 10 од Законот за урбанистичко планирање, градоначалникот на Општина Демир Хисар го издава следното соопштение за увид во Урбанистички проект за вон населено место за КО Кутретино, за сите заинтересирани граѓани:

Повеќе...
 
Дневен ред за 50-та седница на Совет на Општина Демир Хисар PDF Печати

21.04.2021

.

Врз основа на член 53 став 1  од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар

(„Службен гласник на Општина Демир Хисар“ бр.3/02) се донесува:

.

Повеќе...
 
Годишен извештај на единиците на локалната самоуправа за напредокот на состојбата со еднаквите можности за жените и мажите PDF Печати

.

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА ЗА НАПРЕДОКОТ НА СОСТОЈБАТА СО ЕДНАКВИТЕ

МОЖНОСТИ ЗА ЖЕНИТЕ И МАЖИТЕ ПРИ ЕЛС, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

(pdf - верзија) 

 
НОВА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАТИШТА PDF Печати

19.04.2021 

.

nova-mehanizacija-za-zimsko-odrzuvanje-na-patista

Повеќе...
 
КОНЕЧНО НА ЖИТЕЛИТЕ НА С. БЕЛЧЕ ЌЕ ИМ БИДЕ ОБЕЗБЕДЕН ПРИКЛУЧОК КОН КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА PDF Печати

02.04.2021

.

-УВИД ВО РАБОТАТА НА ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ - ПОСТАВУВАЊЕ

НА КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА ВО Н.М. БЕЛЧЕ

.

uvid-postavuvanje-na-kanalizaciona-mreza-belce

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 6 од 263

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер