Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
Одлука за именување на реонски попишувачи PDF Печати
odluka popis izbor popisuvaci 1
odluka popis izbor popisuvaci 2
 
Одлука за избор на реонски инструктори за КПР 25 Демир Хисар PDF Печати
odluka za izbor reonski instruktori
 
Дневен ред за 49-та седница на Совет на Општина Демир Хисар PDF Печати

Врз основа на член 53 став 1  од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар

(„Службен гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) се донесува:

Повеќе...
 
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР ВО МЕЃУНАРОДНА ПУБЛИКАЦИЈА PDF Печати

15.03.2021

.

publikacija-balkanika-foto-1

.

Повеќе...
 
ТЕСТИРАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ PDF Печати

Тестирањето ќе се спроведува според Протоколот за превентивни мерки за учесниците во Пописот од Министерството за здравство во делот на тестирањето.

Односно секој кандидат треба да поседува маска КН 95. Исто така ќе се врши мерење на температурата на кандидатите пред тестирањето.

Тестирањето ќе се одржи на 11.03.2021 година (четврток) во просториите на СОУ КРСТЕ П. МИСИРКОВ ВО ДЕМИР ХИСАР во 09.00 часот и 11.00 часот како што е наведено во табелите каде кандидатите се поделени во групи.

Во продолжение на ова соопштение објавена е листа на пријавени кандидати во пописен реон 25 како, групите на кандидати за тестирање, час и просторија каде ќе се одвива тестирањето.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 7 од 263

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер